Genk Ladies nemen afscheid van voorzitster en gaan volgende fase in

Genk Ladies nemen afscheid van voorzitster en gaan volgende fase in
Foto: © photonews

De KRC Genk Ladies hebben afscheid genomen van hun voorzitster Jacqueline Mahieux. Die reageerde zelf ook op de sociale media over haar afscheid. Genk gaat een nieuwe fase in richting zijn toekomst.

De KRC Genk Ladies zullen de komende jaren mikken op de jeugd bij de vrouwenploeg. En dat gaan ze doen onder een nieuwe voorzitster. Jacqueline Mahieux houdt ermee op bij de vrouwenploeg van Genk en geeft de fakkel door.

"We nemen afscheid van onze voorzitter, die de fakkel doorgeeft aan Miranda Liebens. Hoewel ze nu een stap terugzet, weten we dat ze altijd een trotse supporter blijven", aldus de KRC Genk Ladies in een reactie op de sociale media.

"We wensen haar het allerbeste voor de toekomst en kijken uit naar de volgende fase voor onze club onder leiding van Miranda. Het ga je goed, Jackie! Tot binnenkort", klinkt het. Ook Mahieux zelf heeft ondertussen een boodschap de wereld ingestuurd.

"De uitdagingen van vorig jaar hebben ertoe geleid dat mijn missie binnen de KRC-familie nu zo goed als bereikt is. Vanaf dit seizoen zal KRC Genk het management van de club overnemen. Vandaag neem ik afscheid als voorzitter en bestuurder van KRC Genk Ladies, een rol die ik sinds 2017 met trots en passie heb vervuld."

"Bijna zeven jaar zijn verstreken, en ik kijk met veel trots terug op wat we samen hebben bereikt. Samen met het bestuur hebben we vele stappen gezet, met vallen en opstaan, maar altijd met als doel onze club vooruit te helpen." Volgens Mahieu gaat het niet over een vaarwel, maar over een tot ziens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties