Wie werd de laatste speelster van de maand in Super League?

Wie werd de laatste speelster van de maand in Super League?
Foto: © photonews

In de Super League zijn we ondertussen aan het einde van het seizoen gekomen. En dus was het tijd om het bilan op te maken. Met een nieuwe speelster van de maand, deze keer van de maand mei dus. Daarmee is het seizoen ook helemaal voorbij.

Net als vorige seizoenen ging de Lotto Super League ook dit seizoen elke maand een speelster van de maand verkiezen. De nominaties voor de maand mei waren alvast bekend en alweer netjes verdeeld over vijf verschillende teams.

De voorbije maanden was Club Brugge meermaals aan het feest met Davinia Vanmechelen, Jorijn Covent en Rania Boutiebi, in november ging de prijs dan weer naar Standard waar Amber Barrett de prijs in ontvangst mocht nemen. In januari mochten Zulte Waregem en Imani Prez vieren.

In februari was het opnieuw raak voor Standard, want Mariam Abdulai Toloba troefde dan onder meer Amélie Delabre en Dilja Zomers af. In maart werd de prijs dan weer verrassend gewonnen door Anais Bey-Temsemani van Charleroi, in april mocht Lore Jacobs juichen.

Laatste prijs is voor Standard

Ook voor de maand mei kregen we een open strijd tussen vijf speelsters die van grote waarde waren bij hun respectievelijke teams. De Super League kwam met een ultieme eindstand van de maand mei en gaf de prijs aan Standard.

Constance Brackman haalde ongeveer het dubbele van de stemmen van het nummer twee Sarah Wijnants. De drie andere genomineerden staan zelfs helemaal niet op de foto. En dus was het lachen geblazen in Luik.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties