OH Leuven toont ambities met Nederlandse verdedigster

OH Leuven toont ambities met Nederlandse verdedigster
Foto: © photonews

Niet enkel in het mannenvoetbal, maar ook in het vrouwenvoetbal worden er heel wat transfers afgerond. En daarbij komen de Belgische topclubs ook al eens in elkaars vaarwater terecht. Allen willen ze zich versterken.

OH Leuven greep de voorbije jaren altijd nipt naast de titel, nadat ze voor de start van de play-offs wel op kop stonden in het klassement. En dus willen ze in het komende seizoen er wél eens staan en de leidersplaats vasthouden.

Daartoe willen ze zich ook flink gaan versterken. Een eerste deal werd ondertussen al eventjes geleden aangekondigd. Nadia Coolen komt de rangen van OH Leuven namelijk versterken. Zij komt over van PSV Eindhoven.

OH Leuven Vrouwen
© Louis Evrard

De 29-jarige verdedigster was al twaalf jaar in dienst bij PSV Eindhoven, maar verlaat nu de Lampenclub voor een Belgisch avontuur. In België vindt ze met Julie Biesmans en Jeslynn Kuijpers wel twee gewezen ploegmaats terug.

Nederlandse naar OH Leuven

Coolen tekende voor twee seizoenen bij OH Leuven en is tevreden met haar overstap. Dat laat ze ook zeer duidelijk weten op de webstek van de Leuvenaars: "Ik ben klaar om in dit nieuw avontuur te springen", klinkt het. 

"Ik hoop dat ik mijn ervaring kan overbrengen op het team en dat we samen mooie dingen kunnen bereiken", aldus Coolen. We willen de Nederlandse verdedigster alvast veel succes wensen in haar nieuwe project.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties