🎥 De beelden van zege Anderlecht tegen Utrecht

🎥 De beelden van zege Anderlecht tegen Utrecht
Foto: © Louis Evrard

Terwijl het EK nog volop bezig is, zijn diverse vrouwen- en mannenteams in België al volop bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Daarbij worden ondertussen ook al oefenwedstrijden afgewerkt.

Zo is RSC Anderlecht op zoek naar een goed gevoel richting de start van de competitie en (belangrijker) de voorrondes van de Champions League begin september. Daartoe zijn ze ondertussen al eventjes bezig met trainen.

De pees wordt er veelvuldig opgelegd en ook alle nieuwkomers worden op die manier verder geïntegreerd in de ploeg. Dat moet ook tijdens alle oefenwedstrijden die nog gaan volgen sowieso het devies zijn voor paars-wit.

3-2 zege voor Anderlecht

Een eerste oefenwedstrijd tegen FC Utrecht werd alvast met 3-2 gewonnen. Kort na de rust was het Luna Vanzeir die meteen haar eerste doelpunt maakte voor paars-wit, meteen ook goed voor de 1-1 gelijkmaker na een vroege achterstand.

Adewusi maakte er op het uur 2-1 van voor paars-wit en zij zorgde nadat ze eerst een grote kans de nek omwrong in minuut 80 ook voor de finale 3-2. Daardoor heeft RSC Anderlecht meteen heel wat vertrouwen opgedaan.

Van de wedstrijd op de Belfius Academy in Neerpede werden ook mooie beelden gemaakt die we graag met u delen. Opgelet: het laden van de beelden kan enkele seconden duren, gelieve daar rekening mee te houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties