Buffalo's worden ook dit jaar voorgesteld op Sint Baafs

Buffalo's worden ook dit jaar voorgesteld op Sint Baafs
Foto: © photonews

De KAA Gent Ladies lijken stilaan klaar voor het nieuwe seizoen. De voorbereiding heeft alvast vorm gekregen. Daarbij komt er ook naar jaarlijkse gelegenheid een voorstelling aan de supporters op de Gentse Feesten.

Net zoals andere jaren wordt ook dit jaar de Gentse ploeg voorgesteld op de Gentse Feesten. Op Sint Baafs om 15 uur is iedereen welkom voor Radio Buffalo, de omkadering rond de voorstelling van de ploegen is vanaf 18.30 uur.

Training na voorstelling

Daarna beginnen ook meteen de trainingen, waarna via een aantal interessante oefenwedstrijden zal worden toegewerkt naar de start in de Super League. Die begint dit seizoen eind augustus voor de Belgische teams.

Op 30 augustus beginnen ze eraan tegen de KRC Genk Ladies, meteen een belangrijk duel in de strijd om de top-4 en play-off 1. Daarna zijn er duels op bezoek bij Zulte Waregem en Westerlo, dus een goede start is zeker mogelijk.

Zoektocht naar een prijs

Het wordt een eerste kennismaking met nieuwe coach Heleen Jaques en ook een aantal nieuwe speelsters en speelsters die na een avontuur elders terugkomen. De komende weken mogen nog een aantal extra versterkingen verwacht worden.

Ook de mannenploeg wordt op Sint Baafs zoals elk jaar voorgesteld, daarna gaan we de feestnacht in met onder meer Johnny Logan. What's another year? En komt er nog eens een prijs naar de Artveldestad dit seizoen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties