Vrouwen Anderlecht maken meteen indruk in eerste oefenwedstrijd tegen Eredivisie-club

Vrouwen Anderlecht maken meteen indruk in eerste oefenwedstrijd tegen Eredivisie-club
Foto: © Louis Evrard

Terwijl het EK nog volop bezig is, zijn diverse vrouwen- en mannenteams in België al volop bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Daarbij worden ondertussen ook al oefenwedstrijden afgewerkt.

Zo is RSC Anderlecht op zoek naar een goed gevoel richting de start van de competitie en (belangrijker) de voorrondes van de Champions League begin september. Daartoe zijn ze ondertussen al eventjes bezig met trainen.

De pees wordt er veelvuldig opgelegd en ook alle nieuwkomers worden op die manier verder geïntegreerd in de ploeg. Dat moet ook tijdens alle oefenwedstrijden die nog gaan volgen sowieso het devies zijn voor paars-wit.

Anderlecht vrouwen
© Louis Evrard

Een eerste oefenwedstrijd is alvast achter de rug. Eredivisieclub FC Utrecht kwam op bezoek op Neerpede voor een internationale oefenwedstrijd. En dat leverde ook meteen het nodige spektakel op in het pittige duel tussen beide teams.

Anderlecht wint met 3-2

Paars-wit wilde de wedstrijd meteen in handen grijpen, maar heel makkelijk zou het uiteindelijk niet gaan worden tegen de Nederlandse club. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op een heel ferm doelpuntenfestival, dat wel.

De Nederlanders kwamen zelfs twee keer tot scoren, maar dat was niet eens genoeg voor een gelijkspelletje op de Belfius RSCA Academy. Anderlecht scoorde namelijk meteen drie keer in zijn eerste oefenwedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties