Nog steeds tickets te krijgen voor belangrijk duel Red Flames tegen Denemarken

Nog steeds tickets te krijgen voor belangrijk duel Red Flames tegen Denemarken
Foto: © photonews

In de EK-kwalificaties voor het EK 2025 zijn de Red Flames stilaan verplicht om volop punten te gaan pakken als ze nog kans willen maken op de top-2 in de reeks. Ondertussen is er meer duidelijkheid gekomen over de volgende wedstrijden.

De Belgian Red Flames verloren hun eerste twee wedstrijden tegen Spanje en Denemarken en dus was het alle hens aan dek tegen Tsjechië de komende twee wedstrijden. Daarin werd echter 'maar' 4 op 6 gepuurd door de Flames.

En dus is er tegen Denemarken geen enkele keuze meer: winnen. Daarna wordt vier dagen later het liefst ook nog eens gewonnen in Spanje om de kansen om kwalificatie via de top-2 echt gaaf te gaan houden, anders wachten barrages.

An invitation from Janice. 👀 #FLAMETIME pic.twitter.com/8wZBU5CZrc

— Belgian Red Flames (@BelRedFlames) July 5, 2024

Na het seizoen in de Jupiler Pro League moeten hier en daar voetbalvelden worden aangepakt en dat lijkt ook het geval te zullen zijn in het King Power @ Den Dreef. Veel uitwijkmogelijkheden zijn er niet meteen in ons land. Er wordt dan ook uitgeweken naar Stayen in Sint-Truiden.

150e cap voor Janice Cayman

Voor de gelegenheid zal het duel in het teken staan van Janice Cayman. Zij viert tegen de Denen haar 150e cap voor de Belgian Red Flames - toch wel een uniek aantal. En dus zullen de fans haar in volle glorie kunnen eren.

Er valt zelfs een meet & greet te winnen met Cayman, die ook volgend seizoen nog in de Women Super League zal spelen. De Flames roepen iedereen op om te komen supporteren in een toch wel zeer belangrijk duel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties