Belgische doelvrouw trekt naar Nederland

Belgische doelvrouw trekt naar Nederland
Foto: © photonews

Fortuna Sittard heeft een nieuwe doelvrouw. En net als de vorige (Diede Lemey) komt ze uit België. Silke Baccarne heeft namelijk de overstap gemaakt van België naar Nederlands Limburg. Dat heeft de club officieel bekendgemaakt.

"Silke Baccarne maakt de overstap naar Fortuna Sittard. De Belgische keepster begon bij KV Hemiksem en speelde daarna voor SK Lierse, Kontich, Aalst en KV Mechelen", aldus Fortuna Sittard op haar website over de speelster.

"Bij Lierse maakte ze deel uit van het Super League-team dat bekerwinnaar en vice-kampioen van België werd in 2016. Baccarne heeft ook enkele wedstrijden gespeeld voor de jonge Red Flames", gaan ze verder met hun boodschap.

Kontich Baccarne
© Leo Stolck

"Waarbij ze in de EK-voorronde van 2015 een strafschop benutte tegen Georgië. Haar overstap naar Fortuna Sittard markeert een nieuwe fase in haar loopbaan. En zelf is Baccarne ook klaar voor haar nieuwe stap.

Silke Baccarne klaar voor nieuwe stap in carrière

"Nieuwe wegen bewandelen geeft me enorm veel motivatie. Ik ben blij om het avontuur aan te gaan in Sittard en kan niet wachten om te beginnen", geeft ze aan in een eerste reactie op de webstek van Fortuna Sittard.

We willen Silke Baccarne alvast veel succes wensen met haar nieuwe avontuur - een eerste voor haar in het buitenland. We hopen dat ze bij Fortuna Sittard verdere stappen kan gaan zetten in haar ondanks alles nog steeds prille carrière.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties