🎥 Intensiteit en oefeningen gaan de hoogte in: Red Flames klaar voor Denemarken

🎥 Intensiteit en oefeningen gaan de hoogte in: Red Flames klaar voor Denemarken
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames zijn stilaan klaar voor de duels met Denemarken en Spanje. De nationale ploeg is ondertussen al eventjes aangekomen in Stayen, waar ze ook verblijven in het hotel. De intensiteit wordt ondertussen flink opgedreven.

De Belgian Red Flames verloren hun eerste twee wedstrijden tegen Spanje en Denemarken en dus was het alle hens aan dek tegen Tsjechië de komende twee wedstrijden. Daarin werd echter 'maar' 4 op 6 gepuurd door de Flames.

En dus is er tegen Denemarken geen enkele keuze meer: winnen. Daarna wordt vier dagen later het liefst ook nog eens gewonnen in Spanje om de kansen om kwalificatie via de top-2 echt gaaf te gaan houden, anders wachten barrages.

Na het seizoen in de Jupiler Pro League moeten hier en daar voetbalvelden worden aangepakt en dat lijkt ook het geval te zullen zijn in het King Power @ Den Dreef. Veel uitwijkmogelijkheden zijn er niet meteen in ons land. Er wordt dan ook uitgeweken naar Stayen in Sint-Truiden.

De Flames zijn ondertussen aangekomen op Stayen en daar wordt ondertussen volop getraind. Er zijn pittige oefeningen op de sociale media gezet, maar ook een aantal leuke oefeningen en geinige situaties. Geniet mee van de zaken die gedeeld werden door de Flames.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties