Belgische aanvalster Hannah Eurlings legt ergernis uit

Belgische aanvalster Hannah Eurlings legt ergernis uit
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames zijn stilaan klaar voor de duels met Denemarken en Spanje. Hannah Eurlings zit niet in de selectie, maar is ondertussen wel wat analysewerk aan het afwerken op de VRT in aanloop naar haar toekomst.

Het voorbije seizoen kampte Eurlings met serieus wat blessureleed, maar ondertussen lijkt ze opnieuw op de goede weg. In het nieuwe seizoen mogen we haar dan ook zeker opnieuw op topniveau (en bij de Flames) verwachten.

In Dat is Fussball sprak ze ondertussen over haar ergernissen en daarbij kwam traagheid toch wel als een van de grootste hoofdzonden volgens Eurlings naar boven. Ze gaf heel wat leuke voorbeelden om haar zaak te staven.

Kees Eurlings
© photonews

"Ik kan niet goed tegen treuzelen. Bijvoorbeeld in het verkeer, als ik mensen aan een rood licht zie wachten als het groen is geworden. Groener gaat het niet worden denk ik dan", aldus Eurlings met een pittige anekdote.

Treuzelen op en naast het veld is een ergernis voor Hannah Eurlings

Ook tijdens het voetbalspel kan ze zich ergeren: "Niets tegen keepers, maar doelmannen die tijd willen winnen ... Daar kan ik me enorm aan ergeren", zei ze in de studio met onder meer ex-doelman Frank Boeckx.

"Bij mijn eigen ploeg gaat het nog wel enigszins, maar als het bij een tegenstander is dan kan ik helemaal losgaan", aldus nog Eurlings. In het nieuwe seizoen zullen we er zeker extra op letten als er nog eens een keepster gaat treuzelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties