Nationale doelvrouw trekt naar Duitsland
Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt
Datum
0 reacties

Nadat Lierse er mee besloot te stoppen op het niveau van de Super League was het de vraag waarheen de speelsters van de ploeg zouden gaan. Velen vonden al een club, nu heeft ook Justien Odeurs een nieuwe ploeg gevonden.

En Justien Odeurs vertrekt - zoals een tijdje geleden in de wandelgangen al duidelijk was - naar Jena in de Duitse Bundesliga. Odeurs had al een tijdje een persoonlijk akkoord, nu is de papierwinkel ook offiiceel afgehandeld.

"Vanaf vandaag officieel speelster van de Duitse Bundesliga ploeg FF USV JENA. Bedankt aan iedereen voor alle steun die ik heb gekregen, vooral dank ik mijn familie en vrienden die altijd voor me klaarstaan. Ready for something New", kondigde Odeurs haar nieuwe ploeg aan via de sociale media.

Uitdaging nodig om beter te worden - Justien OdeursDeel deze quote:

Bij Jena wil de nationale keepster opnieuw een stap hogerop maken: "Bij Lierse stond mijn plaats een beetje vast. Ik heb een uitdaging nodig om beter te worden", gaf ze daarover een tijdje geleden al mee.

"Of ik schrik heb om op de bank te belanden? Neen, het is gewoon aan mij om zo hard mogelijk te werken en zo mijn plaats proberen af te dwingen. Ik ben nog jong, maar wil hard werken en bijleren."Reacties 0 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Zie ook

Ander voetbalnieuws