De winnares van de Sparkle is bekend: Tessa Wullaert en Aline Zeler hebben een opvolgster!
Aernout Van Lindtdoor Aernout Van Lindt vanuit Oostende
Datum
1 reacties

De aandacht voor het vrouwenvoetbal op het Gala van de Gouden Schoen was er nu wel eindelijk dit jaar, maar in Oostende gingen ze zondagnamiddag toch door met de Sparkle.

Het was al voor het derde jaar op rij dat we op zoek gingen naar de beste speelster in de Belgische competitie. Voor de gelegenheid vond de derde editie plaats in de Thermae Palace. Op de erelijst stonden al Tessa Wullaert en Aline Zeler. Bovendien werd er ook gezocht naar de beste belofte en de beste doelvrouw.

De organisatie maakte eerder al de genomineerden bekend. Daarbij zaten enkele zeer verrassende namen.

Beste belofte:

Vanmechelen Davinia (Standard de Liège) werd beste belofte. Ze haalde het van De Caigny Tine (RSC Anderlecht) en Bey-Temsamani Anaïs (Oud-Heverlee Leuven).

Beste doelvrouw:

Standard viel meermaals in de prijzen, want Lichtfus Lisa (Standard de Liège) werd verkozen tot beste keepster. Lemey Diede (RSC Anderlecht) en Senaeve Lynn (KSK Heist) moesten het onderspit delven.

Beste speelster:

De hoofdprijs ging uiteindelijk naar Mermans Lien (KRC Genk Ladies). Zij ging met de oppergaai aan de haal, voor Courtois Imke (Standard de Liège) en Suenens Stephanie (KSK Heist)Reacties 1 reacties

Heeft u zelf nieuws of wil u uw club in de belangstelling brengen? Contacteer ons via vrouwen@sport-planet.eu.

AddToAny
Nieuwsbrief
Dagelijkse nieuwsbrief ontvangen?
Wanneer wil je onze nieuwsbrief ontvangen? *

Ander voetbalnieuws