Stadion: Karel Bo-Ge Stadion

Herbeleef Lierse SK Vrouwen - Standard de Liège (BeNe League)

Volg de match tussen Lierse SK Vrouwen en Standard de Liège live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Kan Standard alsnog de titel pakken in de BeNe League? Als Twente verliest van Club Brugge heeft het genoeg aan een overwinning. Als Twente een puntje pakt, moet het winnen met grote cijfers. Kan dat in Dessel tegen de Lierse Toppers?
1
Lierse SK Vrouwen - Standard Fémina de Liège: 0-0
1
En ook in Dessel is de aftrap gegeven. Binnen een kleine twee uur weten we alles van deze titelstrijd in de BeNe League.
8
Het blijft voorlopig nog wat zoeken voor beide teams. De tussenstand in Club - Twente zal ook niet helpen voor het moraal van de Rouches.
15
Na een kwartier in deze wedstrijd kunnen we stellen dat het eerste kwartier tegen Club Brugge twee weken terug waarschijnlijk cruciaal is gebleken in de titelstrijd. Toen snel 2-0 achter, terwijl Twente nu wel 0-2 voorstaat.
24
Halfweg de eerste helft zet Standard hoge druk op de verdediging van Lierse, maar het kon nog niet veel uitgespeelde kansen versieren. De titel lijkt helemaal weg.
42

Goal
Doelpunt van Aline Zeler (Onbekend Onbekend)
En het staat dan toch eindelijk 0-1 in Dessel. Standard drukte nadrukkelijk door en komt zo voor de rust op voorsprong. Een titel lijkt het echter niet te zullen gaan opleveren.

Scheidsrechter
Rust
Lierse SK Vrouwen - Standard Fémina de Liège: 0-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:22
En ook in Dessel gaan we rusten. Standard staat op voorsprong, maar dat brengt voorlopig geen zoden aan de dijk.
49
Standard trekt meteen terug naar voren op zoek naar een geruststellende voorsprong, maar het kan niet door de Liersemuur breken.
60
Bijna de 0-2, maar het schot gaat rakelings naast. We zijn een uur ver en enkel de eer staat nog op het spel, dankzij de 0-5 in Club Brugge - Twente.
69

Goal
Doelpunt van Vanity Lewerissa (Onbekend Onbekend)
Lewerissa maakt er iets over halfweg de tweede helft 0-2 van. Standard lijkt dan toch op weg naar de overwinning, mooi om mee af te sluiten na een lang seizoen.
71

Goal
Doelpunt van Lien Mermans (Onbekend Onbekend)
Het is hier nog niet gedaan in Dessel. Lien Mermans - zij speelt helemaal voor een thuispubliek - kan de touwen bol zetten; 1-2, Lierse heeft nog een twintig minuten om gelijk te maken.
75
Nog een kwartier heeft de thuisploeg - die nu wel met vernieuwde moed er voor gaat - nog om iets uit de brand te slepen.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
22:24
Standard pakt de drie punten, maar kan de leidersplaats toch niet meer overnemen van Twente. Wel een mooi seizoen met de Belgische titel en Beker.