Italie
belBelgië
0-1
37' Janice Cayman (pen)
42'
1-1
Datum: 10/04/2018 18:00
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Speeldag 4

Herbeleef Italie - België (WK Kwalificatie (Europa))

Volg de match tussen Italie en België live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
Wie pakt de punten in Ferrara? De Red Flames starten met een aanvallend ingesteld team aan de aftrap, zoveel is duidelijk!
18:00
De Red Flames zijn er klaar voor. En u?!
1
Italie-België: 0-0
1
Bal rolt in Ferrara
We zijn er aan begonnen!
4
De start van de match is gesloten. Het is wachten op grote kansen.
8
De Flames spelen overigens in de gele uitshirts in Ferrara, voor de gelegenheid.
11
Foutje van Missipo aan de zijkant, een vrije trap voor de Italianen.
13
Druk op Odeurs die moet ontzetten en dat laag doet. Missipo maakt opnieuw de fout en krijgt meteen geel.
13
 Gele kaart voor Kassandra Ndoutou Eboa Missipo

14
Vrije trap Girelli ... nét naast!
De vrije trap van Girelli gaat nét naast de kooi van Odeurs!
15
Voor de Italianen gaat Rosucci op de bon voor een fout op Cayman. Het gaat snel over en weer in deze fase.
15

18
Coutereels neemt een bal op de slof, maar hij gaat over de zijlijn buiten.
21
Coryn komt een keertje opzetten, maar echt gevaar komt er niet uit. Twintig minuten ver, nog geen doelpunten in zicht.
25
De thuisploeg begint druk te zetten en komt met een aantal goede voorzetten, maar alles onder controle voor de Flames tot op heden.
29
De druk van de thuisploeg houdt aan. Dat levert nu toch al enkele corners op in korte tijd.
33
Meer dan een halfuur ver, wie breekt de match open?
36

Penalty
Penalty voor België
De bal gaat op de stip na een fout van Bonansea. Cayman gaat achter de bal staan!
37

Goal
Doelpunt van Janice Cayman (Penalty)
De Flames op rozen, Cayman maakt haar zevende uit de campagne!
40
De Italianen moeten nu komen, België probeert het vanop de omschakeling. Coryn raakt niet voorbij Gama.
42

Goal
Doelpunt van Italie
Missipo wordt eraf gelopen door Guagni en zet voor. Een binnentikkertje wordt het voor de inglijdende Rosucci.
44
Girelli geeft de bal nu aan Guagni, die van op het penaltypunt onbegrijpelijk naast schiet!

Scheidsrechter
Rust
Italie - België: 1-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
18:47
En zo gaan we rusten met 1-1. De Belgen stonden vijf minuten op rozen na een strafschop, maar het werd snel 1-1.
46
Balt rolt opnieuw in Ferrara!
Houden de Flames het gelijkspel vast of zit er nog meer in? We gaan het op de voet volgen.
49
De tweede helft begint opnieuw gesloten. Benieuwd wie eruit zal komen.
52
Leuke voorzet vanop rechts, Sabatino kan er onvoldoende het hoofd tegenzetten en zo gaat de bal naast.
55
De Flames krijgen nog eens een corner, maar doen er weinig mee. Voorlopig blijft alles zoals het is.
57
Geweldige diepe bal op Vanmechelen, die moet controleren en kappen jammer genoeg. De pass op Wullaert, het schot en de redding van de Italiaanse doelvrouw.
59
Kopbal Salvai, maar net naast het doel van Odeurs. De druk neemt opnieuw toe!
61
Ingestudeerd nummertje op een vrije trap na een fout van Vanmechelen. Girelli trapt via Coryn in corner.
65
De minuten kabbelen weg. De thuisploeg met de steriele druk, maar grote kansen blijven uit.
68
Flames op weg naar een puntje in Italië?
De druk houdt aan, maar de Flames houden stand. Halfweg de tweede helft.
71
Nog twintig minuten. Wat krijgen we nog? Girelli vuurt nog eens, maar geen werk voor Odeurs.
73
Vervangen Davinia Vanmechelen
Ingevallen Sarah Wijnants

Serneels stuurt twee nieuwe namen de wei in, nog een dik kwartier voor de boeg.
73
Vervangen Laura De Neve
Ingevallen Aline Zeler

76
Nog een kwartier, veel valt er momenteel niet te beleven, maar de thuisploeg drukt door.
80

Goal
Doelpunt van Cristiana Girelli (Barbara Bonansea)
Ow ow ow, plots komt Italië dan toch op voorsprong. Voorzet vanop links, Girelli kan Zeler afhouden en trapt voorbij Odeurs!