Cayman scoort er twee, wat deden onze andere Flames in het buitenland?

Niet minder dan vijf Flames spelen momenteel in het buitenland. Diversen onder hen kwamen dit weekend in actie, wij lijsten even alles voor u op.

Janice Cayman blijft op de vierde plaats kamperen met Juvisy. Na een ruime overwinning tegen Guingamp (5-0) is dat niet veranderd, want ook Montpellier op nummer 3 blijft winnen.

Thiney schoot Juvisy al in de eerste minuut op voorsprong, Diani en Coleman hadden er 3-0 van gemaakt aan de rust. Na de koffie ontbond Cayman haar duivels met twee doelpunten.

Puntjes voor Van De Putte en Schryvers

Lorca Van De Putte pakte met Kristianstad haar eerste puntje in de Zweedse competitie. De Flame speelde de hele wedstrijd, de doelpunten in de 1-1 in Vittsjö vielen in de laatste vijf minuten.

Tine Schryvers mocht tien minuten voor tijd invallen bij Valerenga, dat tegen Sandviken zijn tweede punt van het seizoen pakte: ook hier werd het 1-1. Het Wolfsburg van Tessa Wullaert verloor met 4-0 bij Potsdam, maar blijft tweede in de stand. Lenie Onzia won vrijdag al, lees het HIER nog eens na.