Britt Vanhamel: "Op Sclessin kan alles, met of zonder publiek"

Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. En dit seizoen zetten we nog meer dan ooit in op vrouwenvoetbal. Dus ja, ook vrouwen mogen hun pronostiek doorgeven dit seizoen.

Voor de eerste speeldag beten we de spits af met Elien Van Wynendaele van de Gent Ladies, op speeldag 2 gaan we verder met Britt Vanhamel - sinds dit jaar in loondienst van OHL Vrouwen.

Vanhamel verwacht vooral thuiszeges dit weekend, al ziet ze op vrijdagavond Club Brugge wel winnen in Oostende: "Brugge zit in een goede flow, ze spelen met veel vertrouwen. Oostende van zijn kant is nog op zoek naar evenwicht in de ploeg", aldus Vanhamel daarover.

Britt Vanhamel: "Club Brugge heeft op dit moment een licht voordeel door hun ervaring en stabiliteit"

Standard moet dan weer vol aan de bak tegen STVV. Voor een leeg stadion: "Er staat vooral druk op de trainer van Standard (Ferrera), niet zo zeer op de ploeg. En op Sclessin kan sowieso alles, met of zonder publiek. De kern van Standard zelf is sterk genoeg om tegen de Kanaries te winnen."

En wie wordt kampioen? "Gent of Club Brugge, al zie ik ook Anderlecht na een mindere start nog ver komen. Veel zal afhangen van hoelang en hoe zwaar de tegenstand Europees is voor de topclubs. Maar op dit moment geef ik een licht voordeel aan Club Brugge, vanwege hun ervaring en stabiliteit in de ploeg."

De prono van Britt Vanhamel

Speeldag 2Britt Vanhamel
Oostende - Club Brugge2
Moeskroen - CharleroiX
Eupen - KV Mechelen1
Waasland-Beveren - Zulte Waregem1
Standard - STVV1
Lokeren - Westerlo1
Anderlecht - Kortrijk1
AA Gent - Racing Genk1

Op speeldag 1 haalde Elien Van Wynendaele 4 op 8. Zij is dan ook onze eerste leider in het klassement, maar misschien niet voor lang uiteraard.

Doe jij beter dan Britt Vanhamel? Waag dan ook je kans via UNIBET en toont dat je een echte kenner bent. Bovendien helpen we je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws