Herbeleef de zege van Anderlecht in Super League, inclusief onwaarschijnlijk eigen doelpunt

Anderlecht heeft het eerste kwart van de competitie met een 10 op 18 afgesloten. Op speeldag 7 is paars-wit bye en weten ze of dat voldoende was voor een voorlopige derde plek in de stand.

Op speeldag 6 gingen ze voorbij OH Leuven. Het werd uiteindelijk 0-2, in een wedstrijd waarin paars-wit toch vlotjes een tiental kansen bij elkaar speelde.

In de eerste helft mocht Heleen Jaques vanop de stip de 0-1 tegen de netten knallen, na een fout van de keepster op de doorgebroken Wiard.

Op het einde van de wedstrijd viel de 0-2 letterlijk en figuurlijk uit de lucht: Veerle Van Der Motte probeerde een bal te ontzetten, het leer zoefde 10 meter de lucht in en werd door de wind in eigen doel geblazen. Brute pech en meteen de eindstand.