Competitie: Super League
Speeldag: Speeldag 7
Sanne Schoenmakers scoort 5(!) keer voor Standard tegen Tienen

Sanne Schoenmakers scoort vijf keer voor Standard tegen Tienen

Standard heeft op makkelijke wijze Eva's Tienen aan de kant geschoven op speeldag 7 in de Super League. De bezoekers waren nooit echt partij voor de Rouchettes, Sanne Schoenmakers was in een meer dan begenadigde dag.

Na een lange studieronde werd het halfweg de eerste helft 1-0 via de Nederlandse spits van Standard, daarna ging het in sneltreinvaart verder. Binnen de twaalf minuten had Schoenmakers haar hattrick al volledig weten te maken.

Tienen deed nog even iets terug via Luijks, maar een vierde goal van Schoenmakers deed de boeken voor de rust helemaal dicht. Net na de koffie maakte de Nederlandse haar vijfklapper helemaal vol.

Een sterke prestatie dus van Standard, dat het binnen drie weken in hun volgende wedstrijd op zal nemen tegen AA Gent. Een belangrijk én geladen duel, zeker na het eerste treffen tussen beide teams.