Tessa Wullaert kan nieuwe stap zetten richting CL-finale: "Geen stappen overslaan"

Tessa Wullaert kan nieuwe stap zetten richting CL-finale: "Geen stappen overslaan"
Foto: © photonews

De vorige ronde in de Champions League bracht Tessa Wullaert nog naar Stamford Bridge, deze week is ze in Eskilstuna, Zweden. Daar speelt Wolfsburg om een plekje in de kwartfinales van het kampioenenbal.

Donderdag 10 november staat de heenwedstrijd op het programma, een weekje later speelt Wolfsburg thuis tegen de Zweden. Een plaats in de kwartfinale moet zeker mogelijk zijn voor Wullaert & co.

"We moeten het stap voor stap bekijken", aldus de Red Flame zelf over de match in Zweden. "We speelden vorig jaar de finale van de Champions League en dat willen we natuurlijk graag herhalen, maar laat ons maar beginnen met deze partijen tot een goed einde te brengen."

Stamford Bridge? Niet echt een aantrekkelijk stadion

"Makkelijk is geen enkele wedstrijd op dit niveau", gaf Wullaert aan. "Maar we hopen op het beste en willen die volgende ronde halen. De vorige ronde speelden we inderdaad op Stamford Bridge tegen Chelsea, maar ook hier was kwalificatie toch vooral het belangrijkste."

Onder de indruk was de Belgian Red Flame overigens niet: "Eerlijk? Het was een erg groot veld, dat wel. Maar het stadion op zich vond ik niet echt aantrekkelijk, het gaf een verouderde indruk." In die wedstrijd mocht ze invallen op het uur, ondertussen verzamelde ze bij Wolfsburg al enkele basisplaatsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties