Reactie Anderlecht pakt puntje tegen Gent: "Zetten elke week stappen"

Anderlecht pakt puntje tegen Gent: "Zetten elke week stappen"
Foto: © Louis Evrard

Anderlecht won vorige week nog met 2-3 bij Standard, nu pakte het ook een puntje tegen AA Gent. En zo zet paars-wit stilaan zijn voet naast de topclubs en is de achtervolging ingezet na een moeilijk seizoensbegin.

"Ik denk dat het wel een vrij evenwichtige wedstrijd was", aldus Heleen Jaques tegen Voetbalkrant.com. "We hadden misschien wel de beste mogelijkheden, maar veel uitgespeelde kansen waren er niet."

En zo kon paars-wit na de geweldige wedstrijd in Standard (2-3 winst vorige week) die positieve lijn niet helemaal doortrekken: "Tegen Standard speelden we meer uit het duel en konden we meer ons spel opleggen, ook omdat de passing erg verzorgd was. Dat was nu iets minder, al was het nog steeds niet slecht."

"Daar moeten we blijven aan werken en dat doen we ook. We zetten elke week stappen in de goede richting en dat is het belangrijkste. We willen blijven meespelen voor de topposities en kijken niet naar beneden in de stand", blijft Anderlecht met de volle focus mikken op de top-3 in de stand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties