Doorbraak Davinia Vanmechelen bij de Belgian Red Flames: "Ik zie dit als een beloning, maar..."

Tim Bex
Tim Bex
| 0 reacties
Doorbraak Davinia Vanmechelen bij de Belgian Red Flames: "Ik zie dit als een beloning, maar..."
Foto: © photonews

Davinia Vanmechelen mocht in de oefeninterland tegen Nederland genieten van haar eerste minuten bij de Belgian Red Flames. Enkele dagen later, tegen Denemarken, kreeg de speelster van Standard ruim een half uur om zich te tonen. En dat deed ze...

Vanmechelen knokte voor iedere bal en beloonde haar sterke prestatie met een prachtig doelpunt (dit kan u onderaan het artikel nog eens bekijken). Zelf was ze tevreden over haar eerste optredens bij de Belgian Red Flames, maar Vanmechelen blijft realistisch.

“Het niveau bij de Red Flames ligt heel wat hoger dan bij de U19 en de U17, maar ook dan in de Belgische competitie", legt Vanmechelen uit; "Het gaat allemaal veel sneller en ook qua duelkracht gaat het er allemaal wat steviger aan toe.”

De middenveldster is blij met haar eerste speelminuten, maar begint nog niet te dromen. “Het is leuk dat ik heb mogen spelen en mijn eerste doelpunt voor de Flames heb gemaakt, maar ik blijf met beide voeten op de grond", is Vanmechelen eerlijk.

"Ik moet hard blijven werken, want op dit niveau gaat het er veel sneller en steviger aan toe. Ik ben nog jong, dus beschouw deze kansen als een beloning voor mijn harde werk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties