Coach niet tevreden ondanks zege: "Het zat tussen de oren"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Heist-op-den-Berg
| 0 reacties

Dave Mattheus spreekt na Heist - Gent

Coach niet tevreden ondanks zege: "Het zat tussen de oren"
Foto: © Leo Stolck

AA Gent pakte de drie punten mee uit Heist, na een felbevochten en moeilijke wedstrijd. "Met die drie punten is eigenlijk al het goede zo'n beetje gezegd."

"Natuurlijk zijn we blij met de drie punten", aldus coach Dave Mattheus van Gent. "Maar de manier waarop? Dat was niet goed. We hebben niets weggegeven achterin, maar echt veel kansen hebben we ook niet weten te ontwikkelen."

"In dit soort wedstrijden moet je de zwakte van de tegenstander proberen uit te spelen en dat hebben we echt niet gedaan. Ik had de speelsters nochtans op voorhand gewaarschuwd om Heist zeker niet te onderschatten."

12-1 zal wel wat meegespeeld hebben

Waaraan het dan lag dat het niet draaide in Heist-op-den-Berg? "Het zat volgens mij tussen de oren. Die 12-1 uit de heenwedstrijd? Die zal wel wat meegespeeld hebben, bewust of onbewust sloop er gemakzucht in het team. We hadden in de thuiswedstrijd genoeg over en dan is iedereen misschien net iets minder scherp."

"We gaan deze wedstrijd analyseren, want op deze manier gaan we nog eens punten verliezen waar het niet nodig is. Nu mogen we blij zijn dat we alsnog met de overwinning naar huis kunnen en die was op zich ook wel verdiend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties