Reactie Heist verweerde zich kranig, maar kreeg buitenspelgoal binnen: "Vermijdbaar"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Heist-op-den-Berg
| 0 reacties
Heist verweerde zich kranig, maar kreeg buitenspelgoal binnen: "Vermijdbaar"
Foto: © Leo Stolck

Heist verloor in eigen huis van AA Gent, maar het verweerde zich wel erg dapper. Dat besefte ook de coach. "Jammer van dat eerste tegendoelpunt, waar we pech hebben."

Aan de 0-2 was niets te doen, maar aan de 0-1 zat een duidelijke buitenspelgeur. "We wilden van in het begin hoog druk zetten op Gent en hen zo het voetballen beletten", aldus Jeroen Van Den Heule tegen Voetbalkrant.com. "Op die manier konden we ook de 0 houden tot de rust, al konden we zelf niet echt kansen afdwingen."

Maar kort na de pauze ging het dus fout: "Erg jammer, want het was een vermijdbaar doelpunt. En dan heb ik het niet alleen over de manier waarop het tot stand kwam, maar ook over de arbitrage. Ach, daarna zakten mijn speelsters wel een beetje in elkaar, maar ze bleven wel tot de laatste minuut knokken."

"Al bij al is 0-2 tegen een ploeg als Gent geen slecht resultaat, maar we willen dit seizoen toch nog eens een topper kloppen of minstens punten afhandig maken. Deze keer zaten we er zeker niet ver van. We moeten nu verder blijven werken en ons klaarzetten voor 2017, al is er volgende week nog een erg belangrijk duel tegen OH Leuven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties