Onze toppers van de 14e speeldag in de Super League

Onze toppers van de 14e speeldag in de Super League
Foto: © Leo Stolck

Het nieuwe seizoen in de Super League is al eventjes begonnen. Hoog tijd dus om even terug te blikken op de derde speeldag. Met de meest opvallende, positieve zaken.

Heist

De vrouwen van Heist speelden een meer dan degelijke partij tegen AA Gent. Ze verloren dan wel met 0-2, maar speelden dapper mee en hielden een – toegegeven: zwak – Gent lang van een doelpunt.

Volgende week staat de topper voor de vijfde plaats op het programma tegen OH Leuven en dan willen ze bij Heist graag punten pakken.

OH Leuven

Maar: OH Leuven won afgelopen weekend met sterk organisatorisch spel in en tegen Genk: 0-2. In de tweede helft zakten ze wat in, maar de eerste 45 minuten speelden de Leuvenaars dominant. Eindelijk werden zo eens punten gepakt tegen een team uit de top-4. Dat kan zeker zijn impact hebben op het vervolg van de competitie.

Davinia Vanmechelen

Twee weken terug stak ze definitief haar neus aan het venster met een heerlijke lob voor België tegen Denemarken, nu gaat ze verder op dat elan bij Standard.

Tegen Tienen was ze met 2 goals en evenveel assists alweer bijna in elk doelpunt betrokken. Samen met Sanne Schoenmakers loopt het verdacht vlot voorin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties