Jassina Blom kan naar bekerfinale en stelt doelen voor seizoenseinde

Jassina Blom kan naar bekerfinale en stelt doelen voor seizoenseinde
Foto: © photonews

Bij de nationale ploeg was ze afgelopen week tegen Schotland goed voor haar eerste twee doelpunten in dienst van de Belgian Red Flames. Maar ook met Heerenveen heeft Jassina Blom nog doelstellingen.

Om te beginnen is er op zaterdagnamiddag de halve finales van de Beker van Nederland. Een onverhoopt succes voor de Friezen, die tegen PSV niet eens kansloos zijn om de finale te halen.

"Het is een belangrijk doel voor mij dit seizoen, de finale halen zou dan ook echt fantastisch zijn", aldus Jassina Blom in gesprek met Voetbalkrant.com. "Laat ons hopen dat we die wedstrijd naar ons kunnen toetrekken al zal het op bezoek bij PSV niet makkelijk zijn."

Daarna wacht play-off 2 voor Heerenveen: "Ik wil bij mijn club verder ontwikkelen, al heb ik wel het verschil met de trainingen bij de Flames gevoeld. Naar het EK toe wil ik topfit aan de aftrap staan, al gaan we daarvoor met de nationale ploeg zeker nog voldoende werken, ook individueel."

"En play-off 2? Natuurlijk speel je liever play-off 1, want dan kan je tegen de topploegen spelen. Maar voor ons is het nu wel echt een doel om play-off 2 te winnen. Voor mij persoonlijk kan het ook goed zijn voor het vertrouwen om tegen die teams te kunnen uitkomen en wedstrijden tot een goed einde te brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws