Genk als scherprechter tegen Standard? "Willen vooral eens een topper winnen"

Genk als scherprechter tegen Standard? "Willen vooral eens een topper winnen"
Foto: © ladiesgenk/davyrietbergen

Door het resultaat in Anderlecht - Gent (2-0) heeft Standard plots opnieuw alle in handen met oog op de titel in de Super League. Maar dan moeten ze wel voorbij KRC Genk Ladies, en die zijn in vorm ...

"Dinsdag konden we nog met 0-12 winnen na een uitstekende prestatie tegen Tienen. Het had nog meer kunnen zijn, maar het was mooi om zien hoe we kansen wisten te ontwikkelen. Voor een keertje vond ik het niet erg om op de bank te zitten, zo konden we ons toch wat sparen voor het duel tegen Standard."

Want dan wacht opnieuw een topduel: "We konden onze voet al een paar keer naast de toppers zetten, maar we willen er ook eens eentje winnen. Wie uiteindelijk de titel pakt is voor ons van geen groot belang, maar we zijn gemotiveerd om die rol van scherprechter tegen Standard én Gent nog op te pakken", aldus Mermans.

"We hebben nog drie wedstrijden voor de boeg en willen daarin nog eens alles geven. Het was een lang seizoen, maar Genk is steeds beter geworden doorheen het seizoen. Als we top zijn, dan kunnen we tegen veel ploegen wel iets uitrichten. Dat moeten we nu de komende matchen nog laten zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties