Elke Van Gorp net op tijd terug om te schitteren: "Constante dreiging, een echte topper"

Elke Van Gorp net op tijd terug om te schitteren: "Constante dreiging, een echte topper"
Foto: © photonews

Elke Van Gorp moest het leeuwendeel van het seizoen missen met een vervelende blessure. De voorbije weken deed ze al wat matchritme op, maar pas in de bekerfinale zagen we opnieuw de 'echte' Elke opstaan. "Het was mijn eerste echt goede wedstrijd van het seizoen."

“Het was de eerste keer dat ik echt het gevoel had dat ik goed gespeeld heb. Dat is misschien vreemd om te zeggen in de laatste wedstrijd van het seizoen. Maar het geeft wel een goed gevoel naar de toekomst.”

“Ik heb er nu – eindelijk – geen last meer van. Ook naar het EK toe is dit belangrijk. Dit doet enorm veel deugd voor mij persoonlijk. Net op tijd in vorm? Misschien wel, inderdaad. Dat er dan meteen een prijs door volgt is extra leuk. En nee, bekers winnen went niet – ook al is het mijn derde op rij.”

Ook coach Mattheus was ten zeerste te spreken van zijn poulain: “Ze is een constante dreiging voor de verdediging. Het is een echte topper en we hebben ze gemist toen ze gekwetst was, dat is zeker een feit. We hebben ze voorzichtig teruggebracht met oog op deze bekerfinale. En dan komt het net goed en kan ze bepalend zijn voor ons: prachtig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws