Ons team van 2017 in de Super League ziet er als volgt uit

Ons team van 2017 in de Super League ziet er als volgt uit

2017 zit erop, hoog tijd om dus even terug te blikken. Dat doen we met een veldje voor de eerste elf speeldagen van de reguliere competitie in de Super League. Wie maakt het meeste indruk?

Doelvrouw

In doel kiezen we voor Lowiese Seynhaeve, die met flink wat clean sheets Nicky Evrard toch wat heeft kunnen doen vergeten in het Gentse. Ook Louise Van Den Bergh heeft er een goed eerste seizoensdeel opzitten.

Verdedigsters

Achterin kiezen we voor vier speelsters. Laura Deloose en Laura De Neve hebben week na week dominantie getoond achterin bij Anderlecht, terwijl Silke Vanwynsberghe de nieuwe leidster op het veld is bij Gent.

Op rechtsachter zetten we Lore Vanschoenwinkel neer, de herontdekking van de voorbije maanden. Ook Hannelore Van Poppel, Shari Van Belle en vele anderen stonden dicht bij een nominatie.

Middenveld

Riete Loos bewees in de eerste seizoenshelft dat ze weer helemaal terug de oude is, terwijl Tine De Caigny de ultieme spelmaker van Anderlecht is geworden. En ze is nog steeds piepjong, dat doet het beste vermoeden.

Aanvalsters

Elke Van Gorp en Sarah Wijnants toonden in de eerste seizoenshelft wat we al langer weten: met hun fysieke kwaliteiten kunnen ze in aanvallend opzicht heel veel betekenen voor hun teams.

Ook Elena Dhont werd in de loop van het seizoen het efficiënte woelwater zoals we ze kennen, terwijl Lola Wajnblum haar selectie voor de Red Flames niet heeft gestolen.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties