Ons team van speeldag 15 in de Super League ziet er als volgt uit

Ons team van speeldag 15 in de Super League ziet er als volgt uit

Het gaat oerend hard in de Super League. De play-offs loeren om de deur, hoog tijd om nog even terug te blikken op wat inhaalspeeldagen. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Speeldagen 15, 16, 17 en 18 kenden de nodige uitgestelde wedstrijden en het duurde dus even om alles hiervan te kunnen verwerken. Hier alvast de inspanningen voor speeldag 15.

Doelvrouw

In doel posteerden we voor speeldag 15 Louise Van Den Bergh. Ze kreeg dan wel flink wat goals tegen bij Anderlecht, maar deed ook nog de nodige reddingen om erger te voorkomen. 

Verdedigsters

Achterin kiezen we voor drie speelsters. Aline Zeler scoorde tegen OH Leuven en hield het achterin goed gesloten, terwijl ook Weytjens en Menten een prima wedstrijd speelden ondanks de nederlaag tegen Standard.

Middenveld

Op het middenveld een aantal speelsters die niet voor het eerst in ons team van de week staan. Tine De Caigny zorgde voor een hattrick en was opnieuw belangrijk voor paars-wit, terwijl ook Onzia en Missipo hun waarde toonden voor Anderlecht en Gent. Aster Janssens deed dan weer haar duit in het zakje voor Genk.

Aanvalsters

Zoë Van Eynde speelde de voorbije maanden al meermaals een prima wedstrijd, terwijl ook Sarah Wijnants opnieuw straf uit de hoek kwam. Diep in de spits verwelkomen we Amber Maximus terug, zij scoorde twee keer tegen Heist.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties