Ons team van speeldag 18 in de Super League ziet er als volgt uit

Ons team van speeldag 18 in de Super League ziet er als volgt uit

Het gaat oerend hard in de Super League. De play-offs loeren om de deur, hoog tijd om nog even terug te blikken op wat inhaalspeeldagen. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Speeldagen 15, 16, 17 en 18 kenden de nodige uitgestelde wedstrijden en het duurde dus even om alles hiervan te kunnen verwerken. Hier alvast de inspanningen voor speeldag 18, vanaf maandag beginnen we met speeldag 20.

Doelvrouw

In doel posteerden we voor speeldag 18 Lisa Lichtfus. Zij speelde met Standard 1-1 gelijk tegen OH Leuven, meteen goed voor een stekje in play-off 1. Met enkele knappe reddingen in een-op-eensituaties voorkwam ze erger.

Verdedigsters

Achterin kiezen we voor drie speelsters. OH Leuven hield het goed gesloten tegen de Rouchettes, met dank aan Sari Kees en Hannelore Van Poppel onder meer. Lore Vanschoenwinkel was met een doelpunt en een assist statistisch sterk in Heist.

Middenveld

Op het middenveld zetten we niet minder dan vijf speelsters. Enkele namen komen daarbij niet voor het eerst voor in ons team. Tison, Vanhaevermaet en Onzia regelden de overwinning van Anderlecht bij Gent, terwijl de jonge Mertens een lichtpunt was voor OH Leuven en Gelders opnieuw belangrijk was met een doelpunt voor Standard.

Aanvalsters

Een hattrick is altijd goed voor een stekje in het elftal van de week. En dus krijgt Silke Leynen deze week haar stekje in het team. Ook de prestatie van Sarah Wijnants in Oostakker mag niet worden uitgevlakt.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties