Ons team van speeldag 20 in de Super League ziet er als volgt uit

Ons team van speeldag 20 in de Super League ziet er als volgt uit

Het gaat oerend hard in de Super League. De play-offs loeren om de deur, hoog tijd om nog even terug te blikken op de laatste speeldag van de reguliere competitie.

Doelvrouw

In doel posteerden we voor speeldag 20 Rani Coenen. Zij hield de nul op bezoek bij Standard en had zo met enkele cruciale reddingen een aandeel in de drie punten. Werkpuntje naar de play-offs: de uittrappen en meevoetballen.

Verdedigsters

Achterin kiezen we voor vier speelsters. Laura Deloose toonde veel drive naar voren bij Anderlecht tegen OH Leuven, terwijl ook Aline Zeler belangrijk was voor paars-wit. Aan de overkant deed Veerle Van Der Motte het op rechtsachter prima, terwijl Floor Caelen opnieuw uitblonk bij Genk.

Middenveld

Riete Loos speelde voor Genk een prima wedstrijd in de recuperatie bij Standard, terwijl ook Charlotte Tison belangrijk was voor haar team in Leuven. Marie Minnaert werkte aan haar statistieken met een doelpunt en een assist in Heist.

Aanvallers

Over statistieken gesproken, daar konden we ook voorin niet aan ontkomen: Elena Dhont maakt er twee, Ella Van Kerkhoven drie en Amber Maximus zelfs vijf(!) voor de Buffalo's. Zij komen dan ook in ons team van de week.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties