Ons team van speeldag 2 in de play-offs van de Super League ziet er als volgt uit

Ons team van speeldag 2 in de play-offs van de Super League ziet er als volgt uit

Het gaat oerend hard in de Super League. De play-offs zijn volop bezig, speeldag 3 loert al om de deur. Maar wie maakte indruk op speeldag 2?

Doelvrouw

In doel posteerden we voor speeldag 1 van de play-offs opnieuw Rani Coenen. Zij deed opnieuw enkele goede reddingen, ook al leverde dat in Gent geen punten op. Diverse andere doelvrouwen hadden echter veel minder werk op te knappen.

Verdedigsters

Drie verdedigsters selecteren was geen makkelijk karwei, maar er was wel de nodige lof voor Shari Van Belle na Gent - Genk, terwijl Laura Deloose met enkele knappe rushes uitpakte tegen Standard en Aline Zeler een levensbelangrijke penalty tegen de touwen drukte.

Middenveld

Op het middenveld noteerden we een knappe prestatie van Petra Baldewijns tegen Heist, terwijl Janssens en Appermont hun vrouwtje ook meer dan stonden. Celien Guns speelde iets lager dan normaal en krijgt zo ook een stekje op het middenveld. 

Aanvallers

Over statistieken gesproken, daar konden we ook voorin niet aan ontkomen: Ella Van Kerkhoven maakte er opnieuw eentje en zit nu aan 26 voor Anderlecht, Dhont en Kees mogen de flanken bezetten voor al hun werkkracht.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties