Julie Biesmans zorgt voor leuk verjaardagstoetje, wat deden de andere Flames in het buitenland op zondag?

Julie Biesmans zorgt voor leuk verjaardagstoetje, wat deden de andere Flames in het buitenland op zondag?
Foto: © photonews

Op zondag stonden er opnieuw flink wat interessante duels op het programma in het buitenland, met daarbij ook flink wat Red Flames in actie.

Engeland

Bristol City ging met Julie Biesmans en Yana Daniëls op bezoek bij Everton. Turner en Hemp hadden voor een gelijkstand bij de rust gezorgd, in de slotminuut gaf Biesmans haarzelf een leuk verjaardagsgeschenk met de winning goal.

Duitsland

Dickenmann en Harder scoorden namens Wolfsburg op bezoek bij Frankfurt: 0-2. Het team van Tessa Wullaert, die last had van de hamstrings en niet meespeelde bij de Wolvinnen. Die zijn wel opnieuw een serieuze stap dichter bij de titel, wie houdt hen tegen?

Het USV Jena van Justien Odeurs won een bijzonder belangrijk duel tegen Hoffenheim met 2-3. Jena kan zich zo nog redden in de Bündesliga. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen, Jena staat nu naast Köln met 10 punten laatste, maar ook Duisburg (9e, 12 punten) en Werder Bremen (10e, 11 punten) zijn nog allerminst veilig.

Nederland

PEC Zwolle en Ajax speelden tegen elkaar de laatste wedstrijd van de speeldag in de kampioenenpoule van de Eredivisie. Van Lunteren (2x), Kaagman en Bakker zorgden voor een 0-4 zege voor het team van Philtjens en Van Den Abbeele, dat zo op kop blijft in de stand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties