Twee Red Flames tekenen contractverlenging bij Nederlandse topclub

Twee Red Flames tekenen contractverlenging bij Nederlandse topclub
Foto: © photonews

Onze Red Flames in het buitenland zijn al met meer dan tien. Ook volgend seizoen zal dat minstens het geval zijn. Van twee Flames kwam er alvast goed nieuws naar buiten.

Zowel Jassina Blom als doelvrouw Nicky Evrard konden hun contract bij Twente namelijk verlengen. Daarover waren beiden erg blij, net als hun trainer Tommy Stroot.

Prijzen pakken?

Dit seizoen werd Twente nipt verslagen door Ajax in de titelstrijd, in de komende seizoenen wil het team er weer helemaal staan én prijzen pakken.

Daarbij krijgen dus ook Blom en Evrard - die elkaar kennen van bij de KAA Gent Ladies én de Belgian Red Flames - een prominente rol in het volgende seizoen.

"Dit is een familie en traditieclub, voor mij is het een ontzettende eer om hier te mogen spelen. Daarnaast heb ik het hier naast het voetbal ook naar mijn zin, het samenwonen met een aantal teamgenoten helpt daar zeker bij", aldus Evrard in een reactie op de webstek van Twente. 

"Als team hebben we ons doel nog niet bereikt en qua blessures is dit seizoen niet optimaal geweest voor mij. Een van mijn persoonlijke doelen is dan ook om volgend jaar fitter te zijn en te blijven. Na een gewenningsperiode waarin ik mij kon aanpassen gaat het voor mijn gevoel goed", pikte Blom in.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties