Drie Flames kwamen in actie in de Engelse beker
Redactie
| 0 reacties
Drie Flames kwamen in actie in de Engelse beker
Foto: © photonews

De vrouwencompetitie in Engeland is nog niet begonnen, maar dit weekend stond wel al een eerste officieel duel op het programma voor alle teams in de WSL Cup.

In twee groepen van zes en twee groepen van vijf gaan de teams daarin op zoek naar een top-2 plek om zo de kwartfinales van de WSL Cup te gaan halen. Op speeldag 1 speelden diverse Red Flames mee.

Wullaert

Tessa Wullaert kwam Nadia Nadim een kwartier voor tijd vervangen in een scoreloos gelijkspel voor Manchester City bij Birmingham. The Citizens pakten wel een tweede punt door de strafschoppenreeks te winnen (5-4).

Biesmans

Julie Biesmans begon in de basis bij Bristol City en speelde 2-2 gelijk tegen Leicester City. The Vixens verloren wel de strafschoppenreeks met 2-4 en grijpen zo naast het tweede punt.

Daniëls

Yana Daniëls (Liverpool) kwam een kwartier voor tijd in de ploeg voor Jess Clarke en probeerde de bakens nog te verzetten, maar uiteindelijk was het Arnot die ervoor zorgde dat de vrouwen van Manchester United met de drie punten naar huis mochten: 0-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties