Nicky Van Den Abbeele gaat topsport combineren met job bij sponsor: "Voetballen én cijferen met het hart"

Op de persconferentie van de KAA Gent Ladies werden ook de sponsors in de picture gezet. Zo ook onder meer Ernst & Young, die dit seizoen ook aan de slag gaan met een van de speelsters.

Zo zal Nicky Van Den Abbeele van begin september werken bij Ernst & Young en die job combineren met een semiprofstatuut bij de KAA Gent Ladies. "Leuk dat te kunnen combineren, al zijn het twee verschillende werelden. Ik speel voetbal met mijn hart en met cijfers werken doe ik ook met mijn hart, het voelt niet als werken aan."

Ernst & Young

"Het is een bewuste keuze om met onze sponsoring voor vrouwenteams te kiezen", aldus Philippe Desombere van Ernst & Young. "We hebben een sterk merk, maar we zien dat het vrouwenvoetbal en de vrouwensport in het algemeen stappen vooruit zetten. We werken met verschillende topsporters binnen ons bedrijf, dat globaal genomen een erg jonge gemiddelde leeftijd heeft."

De Red Flame komt terug na een avontuur bij Ajax en gaat opnieuw dichter bij huis voetballen. "Ik ben mezelf tegengekomen in Nederland", aldus de verdedigster. "Ik miste mijn familie, ook al was het maar enkele uren rijden. Nu ben ik opnieuw in de buurt."

Het volledige verhaal van Nicky Van Den Abbeele op de persconferentie van de KAA Gent Ladies kan je hier bekijken. Opgelet: het laden van de beelden kan enkele seconden duren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League - Play-off 1

Nieuwste reacties