🎥 "Het is zo'n dag, ik kan wel janken!": WK-lied met John De Bever, Jan Smit, André Rieu ... en Jack Van Gelder

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
🎥 "Het is zo'n dag, ik kan wel janken!": WK-lied met John De Bever, Jan Smit, André Rieu ... en Jack Van Gelder
Foto: © photonews

De WK-gekte neemt toe in Nederland. Niet alleen ging de ticketverkoop als een tierelier voor de wedstrijden in Frankrijk, stilaan komt ook de merchandising helemaal op toerental. En nu is er ook een WK-lied. Mét Jack Van Gelder. "Ik kan wel janken!"

Gewezen zaalvoetbalgrootheid en charmezanger John De Bever werd in 2017 plots wereldberoemd in Nederland tijdens de EK-gekte, want de Oranje Leeuwinnen (met Kika Van Es op kop) zongen steevast zijn Brabantse klassieker "Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht" na een nieuwe overwinning op weg naar EK-glorie in eigen land.

Wij zijn Nederland

Voor het WK in Frankrijk sloeg John De Bever nu de handen in elkaar met de bekende violist André Rieu en die andere bekende zanger, Jan Smit, voor een officieel WK-lied. Eentje voor alle sporters, of het nu mannen of vrouwen zijn.

Om het helemaal af te maken is er ook een cameo van Jack Van Gelder, die helemaal in zijn gekende stijl uit zijn plaat gaat. Geniet gerust mee - opgelet, het laden van de beelden kan enkele seconden duren:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws