Recordinternational na haar afscheidsmatch: "Toen mijn petekinderen op het veld stonden, had ik het moeilijk"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Leuven
| 0 reacties
Recordinternational na haar afscheidsmatch: "Toen mijn petekinderen op het veld stonden, had ik het moeilijk"
Foto: © photonews

Recordinternational Aline Zeler heeft zaterdagnamiddag afscheid genomen van het actieve voetballeven. Tegen Thailand werd ze uitgebreid in de bloemetjes gezet. "Wat ik nu ga doen?"

"Even genieten en rustig alles wat laten bezinken", aldus Aline Zeler over haar leven na het voetbal. De Red Flame wordt volgend seizoen coach bij de beloften van de PSV Vrouwen, maar trekt eerst op vakantie naar Frankrijk. "Het WK? Dat zal ik vanuit de zetel wel wat volgen en ik ga ook enkele wedstrijden van commentaar voorzien."

"Ik ga in ieder geval iedereen missen. Met sommigen heb ik dertien jaar samen gewerkt. Anderen heb ik maar een paar maanden gekend, maar waren ook erg lief voor mij. Toen mijn petekinderen op het veld stonden, had ik het even moeilijk. Maar ik wilde snel mijn focus vinden om een goede laatste match af te leveren."

"Mijn vervanging was een heel mooi moment. Met de 6-1 en mooi voetbal hebben ze mij een mooi afscheidscadeautje gegeven. Ik zie deze groep ver raken, ook zonder mij. Ik word nu een fan van hen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws