Tessa Wullaert rendeert nog beter in nieuw systeem Red Flames: "Speel graag op die manier"
Redactie vanuit Leuven
| 0 reacties
Tessa Wullaert rendeert nog beter in nieuw systeem Red Flames: "Speel graag op die manier"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames wonnen met sprekend gemak van Thailand: 6-1. Tessa Wullaert strooide opnieuw kwistig met pasjes, Ella Van Kerkhoven deed met een assist de rest.

"Het was een leuke namiddag in een gezellige sfeer voor de supporters, al was het voor ons wel niet makkelijk met de warmte - warmer dan in Griekenland zelfs. Als je dan al vier-vijf keer hebt gescoord, is het menselijk dat je ietwat gaat verslappen", aldus Wullaert na de wedstrijd.

Opmerkelijk: de Red Flames speelden met drie verdedigsters en met veel infiltratiedrang vanuit het middenveld, waarbij ook Tessa Wullaert in steun van Janice Cayman en diepe spits Ella Van Kerkhoven prima uit de verf kwam.

Dit is de manier waarop ik wil spelen

"Ik voel me goed op het middenveld en ik speel graag als nummer 10. Dit is de manier waarop ik wil spelen, met de bal lopen en dan kijken waar de ruimte ligt. Dat is nu een paar keer goed gelukt en als ik dan nog een goaltje kan meepikken is dat ideaal."

"We hebben deze match ook aangepakt als een voorbereiding op de EK-kwalificaties al. We willen elke wedstrijd winnend afsluiten, nu gaan we er voor beginnen gaan. We hebben zes maanden gehad om ons voor te bereiden, tegen eind augustus moeten we klaar zijn richting de wedstrijd tegen Kroatië."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties