OFFICIEEL: OH Leuven wil op termijn naar top-3 in vrouwenvoetbal en toont ambities door drie speelsters van Genk binnen te halen

OFFICIEEL: OH Leuven wil op termijn naar top-3 in vrouwenvoetbal en toont ambities door drie speelsters van Genk binnen te halen
Foto: © Leo Stolck

Oud-Heverlee Leuven wil op termijn naar de top van het vrouwenvoetbal en daartoe mikt het momenteel erg hoog. Naast Lenie Onzia en Sara Yüceil komen er nog enkele talentvolle speelsters naar Leuven.

UPDATE 24/04: Het nieuws was uiteraard al twee weken geleden bekendgemaakt, maar nu is het ook geofficialiseerd door de Leuvenaars zelf op hun webstek. 

Henk Mariman heeft een plan met OH Leuven en wil de vrouwenploeg helemaal inbedden in de mannenclub, om op termijn de top-3 te gaan halen met de ploeg.

"Dat kan, als we erin slagen om het vrouwenvoetbal volledig in te bedden in onze club. We moeten stappen blijven zetten en ook onze goeie samenwerking met de Women Football Association nog versterken", aldus Mariman op de webstek van OH Leuven.

Drieslag bij Genk

Ondertussen zijn er - naast Yüceil en Onzia - nog een aantal topspeelsters aangekondigd bij de vrouwen van OH Leuven. 

Met Amber Tysiak, Janne Geers en Sari Kees komen er drie speelsters over van de KRC Genk Ladies. Die laatste heeft een verleden bij OHL. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties