De hamvraag: tekent Tessa Wullaert deze zomer bij RSC Anderlecht?

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
De hamvraag: tekent Tessa Wullaert deze zomer bij RSC Anderlecht?
Foto: © photonews

Keert Tessa Wullaert terug naar de Belgische competitie of niet? Het is al enkele weken dé hamvraag. "De onderhandelingen lopen nog steeds", klinkt het.

Patrick Wachel liet vorige week in zijn kaarten kijken bij Sporza over de zaak Tessa Wullaert: "De onderhandelingen lopen nog. Ik ken haar kwaliteiten, want ik heb met haar gewerkt bij Standard. Ik zou zeker blij zijn met haar erbij, maar ik ben ook al blij met de huidige kern."

De Red Flame verlengde haar contract bij Manchester City niet en kan zo dus uitkijken naar een andere club. Ploegen als PSV Eindhoven en Atlético Madrid toonden interesse, maar een terugkeer naar België is verre van uitgesloten.

Wachel en Wullaert kennen elkaar van bij Standard - hier bij de bekerwinst in 2014

En dan zou het Anderlecht moeten worden. Wullaert legde al testen af en zou snel kunnen aansluiten, maar de deal is klaarblijkelijk nog niet helemaal rond. 

Het is dus nog even wachten, maar ook in het vrouwenvoetbal staat een en ander on hold door de coronacrisis. Zo zijn er geen voorrondes van de Champions League in augustus, waardoor paars-wit ook meer tijd heeft om de kern helemaal af te ronden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties