Wachel heel blij met komst Wullaert: "Iedereen kent haar kwaliteiten"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Wachel heel blij met komst Wullaert: "Iedereen kent haar kwaliteiten"
Foto: © photonews

Patrick Wachel is een gelukkige coach, want hij kan in het seizoen 2020-2021 opnieuw samenwerken met de nummer 1 van het Belgische vrouwenvoetbal Tessa Wullaert.

"Ik ben heel gelukkig met de komst van Tessa Wullaert", aldus Patrick Wachel op een persconferentie in Neerpede. "We zijn op de goede weg, dat zie je al door het volk dat hier is."

"Ik heb de kans gehad met haar samen te werken in Standard, we wonnen toen de BeNe League én de Belgische dubbel, een heel mooie herinnering."

Altijd gevolgd

De coach heeft Wullaert ook gevolgd in het buitenland: "Zowel bij Wolfsburg als bij Manchester City. Ik heb haar in januari op het Gala van de Gouden Schoen gevraagd of ze misschien nog eens wilde terugkeren naar België."

"Daarna nam ik ook contact op met haar manager, maar het zag er lange tijd niet goed uit dat ze naar hier zou komen ... Tot ik een telefoontje kreeg om te vragen of het nog altijd een optie was om haar binnen te halen. Daarna gingen we een versnelling hoger, want iedereen kent de kwaliteiten van Wullaert."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties