Heleen Jaques terug in België en klaar om te knallen in Super League: "Had niet meer de behoefte aan het buitenland"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Heleen Jaques terug in België en klaar om te knallen in Super League: "Had niet meer de behoefte aan het buitenland"
Foto: © photonews

De KAA Gent Ladies zagen heel wat speelsters vertrekken, maar hebben wel ook een aantal nieuwkomers voorgesteld op een persmoment in Gent. Daarbij ook Heleen Jaques, die vanuit Italië terugkeert naar de Belgische competitie.

"Het leven in Italië was heel mooi en Sassuolo is ook een hele mooie club, de samenwerking met de mannen was top", aldus Heleen Jaques op een persmoment in de Ghelamco Arena.

"Corona heeft een rol gespeeld. Ik had ook niet meer de behoefte aan het buitenland, ook al waren er geïnteresseerde clubs uit het buitenland. Maar ik wilde graag terugkomen naar België."

Veel potentieel

"Als speelster heb ik al wat rondgezworven. Ik ga graag de uitdagingen aan. Er zit veel potentieel in deze groep, ik wil vanuit een underdogrol graag alles uit deze groep halen."

"Er is het nieuwe format van de competitie, er zijn de tv-rechten ... Er wordt stilaan iets in gang gezet, al is er nog veel progressiemarge. Ik wil graag mijn steentje bijdragen naar ervaring toe. Te kritisch of perfectionistisch zijn is ook niet goed. Deze groep combineert werklust met fun. Dat is een perfecte mix, zo houden ze mij ook jeugdig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties