Wie doet de beste zaken op speeldag 2 in Super League? Er zijn opnieuw fans welkom!

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Wie doet de beste zaken op speeldag 2 in Super League? Er zijn opnieuw fans welkom!
Foto: © photonews

In de Super League hadden we op speeldag 1 vijf winnaars en vijf verliezers. Benieuwd wat het gaat geven op speeldag 2. De teams zijn er alvast klaar voor en er mogen ook opnieuw fans worden toegelaten.

Op vrijdagavond begint het al in Gent en Charleroi. De Buffalo's wonnen op speeldag 1 in Leuven en willen op hun elan doorgaan in een streekderby tegen Aalst - de Ajuinen verloren van Club Brugge in hun debuut in de Super League.

Voor heel wat speelsters van Aalst wordt het een blij weerzien met hun ex-club, zo ook onder meer voor kapitein Chloe Van Mingeroet (lees het HIER nog eens na). Margaux Van Ackere is twijfelachtig voor het duel.

Drie zaterdagduels

Charleroi en Woluwe van hun kant gaan beiden op zoek naar hun eerste punten van het seizoen. Benieuwd wie het zal halen in dat duel in Henegouwen, maar het is ook vooral uitkijken naar wat er verder allemaal nog op zaterdag kan of zal gebeuren.

Club Brugge opent zijn thuisdebatten tegen KRC Genk Ladies in een strijd om een 6 op 6 voor beide ploegen, terwijl Standard en OH Leuven na een nederlaag op speeldag 1 beiden van de nul afwillen op weg naar een goed seizoen.

Wullaert in Waregem

Kampioen Anderlecht tenslotte gaat na de zege in de Clasico op zoek naar een nieuwe driepunter, op bezoek bij Zulte Waregem. Voor Tessa Wullaert is het dus een terugkeer naar de kunstgrasvelden in Zulte waar het voor haar ooit begon.

Het volledige programma voor speeldag 2: 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties