Flames in het buitenland: wisselend succes in Nederland, Frankrijk en Engeland

Redactie
| 0 reacties
Flames in het buitenland: wisselend succes in Nederland, Frankrijk en Engeland
Foto: © photonews

Stilaan komt her en der ook het vrouwenvoetbal opnieuw op gang. En dus mogen ook de Red Flames zich stilaan opmaken voor de competitie.

Nederland

In de Eredivisie speelde PSV na een quarantaine zijn eerste wedstrijd van het seizoen, met Julie Biesmans in de basis op bezoek bij Heerenveen.

De Red Flam speelde de hele wedstrijd en zou ook met 1-2 gaan winnen in Friesland. Smits en Nouwen zorgden voor de goals voor de Lampenclub.

Engeland

Bristol City trok met Yana Daniëls in de basis naar topclub Chelsea en dat werd een ware calvarietocht voor de Red Flame.

Bij de pauze stond het al 5-0, ook de stand toen Daniëls op het uur naar de kant werd gehaald. Uiteindelijk zouden negen verschillende speelsters voor een 9-0 einduitslag zorgen.

Frankrijk

In de Ligue 2 stond er meteen een topper tussen Saint-Malo en Lille op het programma. Bij de club uit Rijsel stonden Coutereels en Demeyere in de basis.

Die laatste zorgde met een afgemeten corner voor een assist, in het absolute slot kon de thuisploeg echter wel nog de 3-3 maken. Beide teams zijn zo met 4 op 6 begonnen aan hun seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties