OFFICIEEL: Tessa Wullaert zegt Anderlecht vaarwel en trekt naar Eredivisie: "Nieuwe uitdaging"

Dennis Rosiers
| 0 reacties
OFFICIEEL: Tessa Wullaert zegt Anderlecht vaarwel en trekt naar Eredivisie: "Nieuwe uitdaging"
Foto: © photonews

Een volkomen verrassing is het niet, een aderlating voor paars-wit des te meer: Tessa Wullaert (29) verlaat Anderlecht en kiest voor een avontuur bij Fortuna Sittard.

Tessa Wullaert ondertekende een contract voor twee seizoenen bij Fortuna Sittard. Op de website van Fortuna reageerde de Red Flame op haar transfer: “De overstap naar Nederland voelt voor mij als een nieuwe uitdaging, een nieuwe competitie. Het ambitieuze plan van Fortuna Sittard sprak mij enorm aan, wat mij heeft doen besluiten voor Sittard te kiezen. Ik ben er van overtuigd dat ik met mijn ervaring een bijdrage kan leveren aan dit mooie project en het op de kaart zetten van het vrouwenvoetbal in Limburg. De club en partner Azerion maken zich sterk voor vrouwenrechten, hetgeen goed aansluit bij mijn eigen project GRLPWR.”

Bij Anderlecht kroonde Wullaert zich afgelopen seizoen met 35 doelpunten als topschutter in de Super League. Na Manchester City en Wolfsburg wordt Fortuna Sittard de derde buitenlandse club voor Wullaert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties