Roberto Martinez opvallende aanwezige bij Red Flames

Ook de bondscoach van de Rode Duivels zit op de tribunes tijdens de wedstrijd van de Red Flames op het EK.

De Red Flames openden hun EK voetbal tegen IJsland, een opvallende aanwezige was Roberto Martinez. De Spaanse bondscoach van de mannenploeg is daar niet alleen als trainer van de Rode Duivels maar ook als technisch directeur van de voetbalbond. Ook bondsvoorzitter Paul Van den Bluck en secretaris-generaal Peter Bossaert tekenenen present.

Met nog twintig minuten te gaan staat het 1-1 tussen België en IJsland. De IJslandse vrouwen kregen in de eerste helft een penalty maar doelvrouw Evrard bracht redding. 5 minuten na de rust kwam IJsland dan toch op voorsprong maar Justine Vanhaevermaet zette de bordjes vanop de stip opnieuw gelijk.