🎥 De kunstkenner in Justine Vanhaevermaet, de liefde van Janice Cayman voor avocado's en een groot plan voor na de carrière

🎥 De kunstkenner in Justine Vanhaevermaet, de liefde van Janice Cayman voor avocado's en een groot plan voor na de carrière
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames nemen het binnen enkele weken op tegen Engeland in een dubbel duel in de Nations League. Daar kunnen ze een grandioze zaak doen richting de Final Four.

Na de 4 op 6 tegen Nederland en Schotland staan de Red Flames nog nergens, maar ze staan toch maar knap aan de leiding in de groep. In de groep des doods kunnen ze tegen Engeland een nieuwe prachtzaak doen.

Ondertussen leren we de Belgian Red Flames via een aantal filmpjes die worden gemaakt onder het mom van The Basecamp opnieuw wat beter kennen (al moeten we ook toegeven dat er ook hier en daar vragen herkauwd worden die we zelf jaren geleden al eens stelden, nvdr) in al hun facetten.

In de laatste aflevering waren Janice Cayman en Justine Vanhaevermaet te gast. Die laatste gaf aan wat ze mogelijk na haar carrière wil gaan doen. "Misschien wil ik wel een bakkerij openen", aldus de speelster van de Belgische nationale ploeg. "Iedereen is welkom."

Het ging verder ook over de grote liefde van Janice Cayman voor avocado's en we komen te weten dat Justine Vanhaevermaet aan het lezen is in de reeks van de Zeven Zussen en ze echt wel wat kent van kunst. Munch en Dali hebben duidelijk geen geheimen voor de middenveldster. 

Bekijk het hele filmpje via youtube. Opgelet: het laden van de beelden kan mogelijk enkele seconden in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties