Komt Tessa Wullaert sneller terug naar België? "Dan is dat een optie"

Komt Tessa Wullaert sneller terug naar België? "Dan is dat een optie"
Foto: © photonews

Tessa Wullaert is eens te meer dé leading lady van het Belgisch vrouwenvoetbal. Maar wat met haar persoonlijke toekomst? Een terugkeer naar België mag niet eens worden uitgesloten. Deze zomer gaan we mogelijk meer weten.

Tessa Wulalert zorgde mee voor de stunt van de Belgian Red Flames tegen Engeland en ook bij haar team Fortuna Sittard is ze een van de belangrijskte, zo niet dé belangrijkste speelster. Een topschutter, een voorvechter in de strijd, ... Wullaert doet het allemaal.

Rest de vraag: waar speelt ze volgend seizoen? Haar contract bij Fortuna Sittard loopt in de zomer van 2024 af en tot op heden is er nog geen nieuwe verbintenis op komst bij dat Nederlandse Belgenlegioen. "Maar als ze mij hetzelfde contract zouden aanbieden, dan ga ik gewoon blijven", is ze eerlijk in Het Laatste Nieuws.

Anderlecht of PSV?

Tot op heden is er nog geen duidelijkheid wat haar team gaat doen. En dus houdt ze voorlopig alle opties open. Een terugkeer naar de Belgische competitie zou dan ook een mogelijkheid zijn. Ex-club Anderlecht zou haar in ieder geval kunnen gebruiken.

"Als ze zouden aankloppen en Fortuna niet, dan is het zeker een optie. En PSV Eindhoven is ook niet ver van huis", laat ze al een beetje in haar kaarten kijken. China of een avontuur in de zandbak lijkt nog niet meteen een optie.

Tessa Wullaert
© photonews
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties