Blom scoort, maar verliest Wat deden de andere Red Flames in het buitenland op zondag?

Blom scoort, maar verliest Wat deden de andere Red Flames in het buitenland op zondag?
Foto: © photonews

Het vrouwenvoetbal is in heel Europa stilaan opnieuw aan het loskomen. En dus komen ook steeds meer Belgen in actie. Wat deden de Flames in het buitenland dit weekend? Een overzichtje is op zijn plaats.

Ook op dit weekend waren er opnieuw heel wat duels met Belgen. We lijsten het graag even allemaal voor u op, zodat u op de hoogte bent.

Ook op zondag waren er nog een aantal Flames en andere Belgen die in actie kwamen voor hun respectievelijke teams. We zetten dat graag even om in een overzichtje.

Spanje

Jassina Blom speelde met Tenerife op bezoek bij Levante. De Red Flame kwam bij de rust ingevallen en scoorde uiteindelijk ook een doelpunt voor haar team. Ze kon een 3-1 nederlaag wel niet voorkomen in Levante. Tenerife staat nu zevende in LaLiga.

Schotland

In Schotland stonden de kwartfinales van de Beker van Schotland op het programma. Het Rangers van Michelle Colson nam het op tegen tweedeklasser Boroughmuir Thistle. Er werd met 7-0 gewonnen, Colson speelde 45 minuten mee.

Engeland

In de Womens Super League heel wat wapengekletter op zondagnamiddag. Yana Daniëls speelde met Liverpool een halfuurtje mee bij Tottenham in een 1-1 gelijkspel. Beide teams hebben ze 11 op 18 en blijven meedraaien in de subtop.

Everton (Justine Vanhaevermaet, 90 minuten) ging zwaar onderuit in eigen huis tegen Chelsea: 0-3. Het team heeft nu 4 op 18 en moet opletten in de strijd tegen degradatie. Nicky Evrard zat op de bank voor Brighton, haar team won met 0-1 bij Manchester City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties